Glazbeni tečaj “Stari put” 2017., Kastav

Grad Kastav i Udruga Tororo organiziraju ove godine održavanje glazbenog tečaja u Kastvu u terminu od od ponedjeljka 28.08.2017. do nedjelje 03.09.2017. godine.

Ukoliko je Vaše dijete početnik ili već ima nekog osnovnog i praktičnog znanja i voljan je i dalje muzički se educirati i napredovati pozivamo Vas da mu to i omogućite uz pomoć naših profesionalnih muzičara i predavača.

1. Vrsta glazbe: pop, rock, etno glazba, jazz
2. Instrumenti:  klavir, gitara, bas gitara, bubnjevi, harmonika, truba, saksofon, klarinet, flauta i pjevanje – solističko / prateći vokal
3. Trajanje tečaja: od ponedjeljka 28.08.2017. do nedjelje 03.09.2017.
4. Završni koncert svih polaznika: nedjelja 03.09.2017.
5. Raspored predavanja:
– od 9,00 do 11,00 sati: individualni rad sa polaznicima
– od 11,30 do 13,00 sati: zajednički satovi gdje se obrađuje skupno muziciranje, teorija – solfeggio, ritmovi, povijest glazbe, DVD prezentacije …

Predavanja i zajedničko muziciranje dogovorit će se i prilagoditi sa samim polaznicima kako bi bili što spremniji za završni koncert.

Tečajem, svaki učenik dobiva ukupno više od 35 sati glazbene naobrazbe za samo 500,00 kn

6. Sadržaj predavanja:
Polaznici dobivaju kompletnu naobrazbu učenja instrumenta i to na individualnim satovima na kojima se uči konkretno sviranje na instrumentu ili pjevanje, ovisno o znanju polaznika, i skupna predavanja, solfeggio, harmonija, zajedničko muziciranje, povijest glazbe…

Svakom polazniku nastava se prilagođava ovisno o njegovom znanju i zahtjevima. Polaznik dobiva materijal za samostalan rad koji mu ostaje i nakon tečaja, te je jako bitan za daljnji muzički razvoj.

Namjera tečaja je da se polaznici, osim samostalnog sviranja, upoznaju još više s glazbom kroz zajedničko sviranje, druženje i komunikaciju.

Na kraju tečaja svi polaznici dobivaju diplomu o uspješno završenom tečaju.

7. Predavači / profesori

Profesori su profesionalni glazbenici sa iskustvom u radu na seminarima, a njihove se profile može pogledati na našim web stranicama

Damjan Grbac – bas gitara / kontrabas
Spartaco Črnjarić – gitare
Katarina Jurić – klavir
Lela Kaplowitz– pjevanje
Andy Cech – bubnjevi
Danijel Mavar – harmonika
Tonči Trinajstić – sopran saksofon / tenor saksofon / klarinet

8. Troškovi tečaja: 500,00 kn po polazniku (ostatak do pune cijene ukupnih troškova sufinancira Grad Kastav), obročno plaćanje – po dogovoru.

9. Prijave i informacije: Potrebno je ispuniti prijavnicu na internet stranici (www.tororo.hr) i općom uplatnicom uplatiti trošak tečaja.

Opća uplatnica:
Adresa primatelja:
Udruga “Tororo”, Ćikovići 5, 51215 Kastav
IBAN: HR1224020061100665796
Iznos: 500,00 kn
Poziv na broj: OIB uplatitelja
Opis: Ime Prezime / instrument

Svaki sudionik družan je potpisati ugovor sa Udrugom o uvijetima pohađanja tečaja!

Od Vas očekujemo da popunjenu prijavu za sudjelovanje u glazbenom tečaju ispunite što je moguće prije, kako bismo na vrijeme sve mogli dogovoriti i organizirati.

Po zaprimanju prijave roditelji će biti kontaktirani telefonom od strane organizatora.

Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nam se obratite: www.tororo.hr, tel. Damjan Grbac – 0917633687, Spartaco Črnjarić – 0992114847 ili putem kontakta na web stranici.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju.

S poštovanjem,

 Udruga Tororo

Predsjednik Udruge Tororo
Damjan Grbac